flowers

Чергове засідання Правління Наукового товариства ОДЕКУ 26 Грудня 2021

flowers
  • 13.12.2021

Наукове товариство ОДЕКУ продовжує активну роботу. На черговому засіданні Правління Наукового товариства ОДЕКУ одним з головних питань став розвиток грантової грамотності молодих вчених ОДЕКУ та формування команди, яка буде писати конкурентоспроможні наукові проєкти, на що наразі направлена діяльність Школи молодого науковця та Наукового кафе НТ ОДЕКУ.

Наразі ми починаємо формувати команду авторів для прийняття участі у конкурсному відборі МОН у 2022 році, суть якого полягає у формуванні проєктів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених (з передбаченим фінансуванням на 2 роки).

Для того, щоб стати співавтором міждисциплінарного проєкту молодих вчених ОДЕКУ, просимо заповнити анкету https://clc.to/HzC_Yw та надати інформацію про свої наукові доробки на пошту scientists.osenu@gmail.com до 26 грудня 2021 року з темою листа – ПРОЄКТ МОН України 2022-2024 (ОДЕКУ):

  1. ПІБ (повністю)
  2. Назва наукової роботи (дисертації або магістерської роботи)
  3. Сфера наукових інтересів
  4. Короткий опис змісту роботи (анотація до дипломної роботи або дисертації) та ключові слова
  5. 3-5 основних публікацій за темою дослідження
  6. Посилання на профіль у Google Scholar
  7. Посилання на профіль у Scopus (за наявності)
  8. Як Ви оцінюєте ступінь дослідженості Вами теми у своїй роботі (початок досліджень, частково досліджена, достатньо досліджена, повністю готове дослідження)
  9. Інше (ви можете доповнити анкету будь-якою інформацією про свою роботу, яка допоможе розкрити суть роботи: авторські свідоцтва, акти впровадження тощо)
  10. Контактний телефон

Просимо сприяти поширенню інформації.

У разі виникнення питань, звертатися:

канд. геогр. наук, голова НТ ОДЕКУ

Докус Ангеліна Олександрівна

☎ (099) 653-28-53

? scientists.osenu@gmail.com

З повагою,
НТ ОДЕКУ