flowers

Конкурс «Юний IT науковець – 2021» 12 Травня 2021

flowers
  • 12.04.2021
Сектор по роботі з учнівською молоддю ОДЕКУ спільно з кафедрою інформаційних технологій ОДЕКУ в рамках серії конкурсів «Юний науковець» проводять конкурс «Юний IT науковець – 2021» для учнів 9-11 класів з предметів природничого напрямку.
Мета конкурсу:
✅ розширення та поглиблення знань учнів із навчальних предметів природничого циклу, які виносяться на зовнішнє незалежне оцінювання, та виявлення талановитої учнівської молоді старшої школи у сфері ІТ;
✅ залучення учнівської молоді до навчання на освітньому рівні «Бакалавр» за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки».
Критерії оцінювання роботи:
• науковість і повнота розкриття досліджуваного питання;
• актуальність;
• наявність власної позиції учасника конкурсу (висловлювання власних думок, пропозицій і рекомендацій з приводу вирішення певних проблем).
Окремою перевагою є наявність експериментальної та/або наочної (демонстраційної) частини роботи.
Заявки на участь наразі приймаються.
Захист робіт та нагородження переможців конкурсу «Юний IT науковець – 2021» буде проходити у квітні/травні на базі студентського коворкінгового креативного простору ОДЕКУ – Ecoprostir.
? Адреса: м. Одеса, вул. Львівська 15, 8 поверх.
Участь БЕЗКОШТОВНА!
✒️ АНКЕТА для реєстрації за посиланням: https://clc.to/MApmQg
‼ Передбачаючи ваші можливі запитання, доводимо до вашого відома, що конкурс “Юний IT науковець – 2021” пройде у традиційному форматі – оффлайн – адже, як показує практика, саме такий формат є найкориснішим, найдрайвовішим та вашим найулюбленішим.
Проте, звичайно, ми будемо вимушені трохи посунути дати конкурсів у зв’язку з локдауном, який введено на території Одеси. Більш точні дати зможемо повідомити тоді, коли буде інформація про закінчення карантинних заходів.
Також наголошуємо, що після закінчення локдауну будуть діяти обмежуючі заходи, які будуть встановлювати ліміт на кількість учасників заходів. Тому встигніть надіслати роботу першими, щоб стати частиною цього неперевершеного наукового дійства.
? Учаснику необхідно зареєструватися та надіслати стислий опис роботи (1-3 стор.) в електронному вигляді (у форматі – *.doc, *.docx або *.pdf) на електронну адресу: eco.events.odeku@gmail.com.
Стислий опис роботи – має містити тему дослідження, актуальність, мету, завдання та основні висновки.
За необхідністю, викладачі кафедри можуть надати необхідні матеріали (рекомендовану літературу), провести консультації. Детальну інформацію по конкурсу, перелік рекомендованих тем та інформаційний лист заходу ми можемо надіслати вам на пошту в разі вашого звернення.
ЗАХИСТ РОБІТ ПРОХОДИТЬ У 2-х СЕКЦІЯХ: УСНІЙ ТА ПОСТЕРНІЙ
➡ В усній секції учасники готують презентації за темою виступу та презентують свою роботу перед членами журі. Тривалість одного виступу – до 15 хвилин (7 хв. на доповідь, 8 хв. на питання та відповіді). Просимо чітко витримувати регламент виступу.
➡ Постерна секція. Для цієї секції організовується окрема зона, в якій учасники розміщують свої постери. Члени журі по черзі спілкуються з кожним учасником постерної секції, задають питання та у форматі діалогу оцінюють якість роботи учня. Такий формат презентації роботи є дуже популярним у європейських освітніх закладах та вдало був запроваджений на минулих конкурсах Юний науковець.
В обох секціях кращі роботи розподіляються по 1,  2 та 3  місцях.
Кожен учасник конкурсу, незалежно від зайнятого місця у рейтингу, одержує сертифікат учасника. Подякою нагороджуються вчителі, під керівництвом яких підготовлено роботи учасників Конкурсу.
У разі виникнення питань звертатися:
Заступник завідувача Підготовчим відділом ОДЕКУ
Докус Ангеліна Олександрівна,
eco.events.odeku@gmail.com
+38 (099) 653-28-53
Чекаємо на ваші роботи! Можливо, саме твоє дослідження переверне світ!