flowers

Тематична лекція, аспірантам нашого університету, приурочена до Міжнародного дня Чорного моря

flowers
  • 31.10.2022

     На кафедрі океанології та морського природокористування ОДЕКУ, проходять тематичні заходи, присвячені розповсюдженню та інформуванню громадськості. Напередодні Міжнародного дня Чорного моря, заходи проходять не лише для студентів ОДЕКУ та школярів різних шкіл України, а ще й не обходять осторонь аспірантів нашого університету. Так аспірантам другого року навчання спеціальності 103 «Науки про Землю”, була проведена тематична лекція старшим викладачем кафедри Дерик Ольгою Володимирівною, приурочена до Міжнародного дня Чорного моря, який відзначається кожного року 31 жовтня.

Дана лекція проходила в одній з спеціалізованих аудиторій кафедри. Під час лекції можна було не тільки заслухати цікаві і корисні факти про Чорне море, а ще і ознайомитись з представленими існуючими виставковими  експонатами в даній аудиторії, флори та фауни Чорного моря в порівнянні з особливостями інших морів та океанів.

Також на кафедрі океанології та морського природокористування  представлена низка корисної та інформативної літератури присвяченої саме вивченню та особливостям Чорного моря. Аспіранти вдячні викладачам кафедри та усім студентам, які долучилися та долучаються в поповненні цікавих експонатів в ауд. 622(2). Радимо відвідати усім, хто  ще не встиг завітати на кафедру океанології та морського природокористування.


img
img

Аспіранти другого року навчання,

спеціальності 103 «Науки про Землю”