flowers

Вітаємо з перемогою Андрушко Марію та Майбороду Наталію!!

flowers
  • 27.04.2021

21 квітня 2021 року в Полтавському державному аграрному університеті пройшов ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» зі спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції» у 2020-2021 н.р.

Наукову роботу під шифром “Екомаркетинг” на тему «Розробка та маркетинг «зеленої» продукції» за результатами рецензування на 1 етапі ІІ туру конкурсу, який тривав у період з 15 лютого 2021 року по 6 квітня 2021 року, було рекомендовано до захисту на підсумковій науково-практичній конференції.

Студентки  кафедри  публічного управління та менеджменту природоохоронної діяльності Андрушко Марія Андріївна (гр. У-41) та Майборода Наталя Вікторівна (гр.Ус-20) успішно захистили свої наукові розробки і ми з гордістю вітаємо учасниць 2 туру Конкурсу з отриманням 3 місця.

Вітаємо наукового керівника дівчат – к.е.н., доцента Розмарину Альбіну Леонідівну з перемогою на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт та бажаємо подальших успіхів і перемог!