flowers

Профорієнтаційна та виховна  робота з студентською молоддю на науково–дослідному суднi «НООСФЕРА»

flowers
  • 11.11.2021

Одним з найцікавіших заходів (за думкою студентів), присвячених до відзнаки 100 річчя гідрометеорологічної служби України, кафедрою океанології та морського природокористування, відбувся 3 листопада 2021.


Третього листопада, відповідальний за профорієнтаційну та виховну  роботу з студентською молоддю, старший викладач  кафедри океанології та морського природокористування Дерик Ольга Володимирівна  , з групою зацікавлених студентів ОДЕКУ відвідали науково – дослідне судно «НООСФЕРА», з можливістю потрапити на борт та у середину корабля…

Науково – дослідний криголам «НООСФЕРА», який придбала Україна у Великобританії, для подальшої служби на благо досліджень в Антарктиді,  прибув у порт Одеса 5 жовтня 2021 року, ще зі старою своєю назвою JAMES CLARK ROSS. Вже після офіційної зміни назви на «НООСФЕРА» нам з лімітованою кількістю студентів випала можливість потрапити на нього.



С завеликим задоволенням висвітлюємо слова вдячності НАНЦ України, за можливість потрапити на «НООСФЕРУ» нашим бажаючим у майбутньому досліджувати  Антарктиду студентам та Юрію Отруба за дивовижну розповідь Антарктичного життя і про саме науково – дослідне судно)).