flowers

РОЗПОРЯДЖЕННЯ №6. Щодо організації освітнього процесу у 2-му семестрі 2022 – 2023 н.р

flowers
  • 21.02.2023

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

«20» лютого 2023 р.

№ 6

«Щодо організації освітнього
процесу у 2-му семестрі 2022 – 2023 н.р
»

На виконання рішення ректорату від 13.02.2023 р.

 

    ВСТАНОВИТИ:

 

1. Освітній процес на 1-му та 2-му курсах здобувачів вищої освіти денної форми навчання РВО молодший бакалавр та бакалавр всіх спеціальностей та освітньо-професійних програм подовжується в аудиторному режимі (offline).

Для студентів 1-го та  2-го курсів підготовки, які з об’єктивних обставин не можуть відвідувати заняття в аудиторному режимі, забезпечити проведення у другій половині дня (починаючи з 16.00 год.) освітній процес в дистанційному режимі (online) у формі консультацій.

2. Для здобувачів вищої освіти денної форми навчання інших курсів підготовки РВО бакалавра, а також для заочної форми навчання РВО молодшого бакалавра та бакалавра всіх курсів підготовки, спеціальностей, освітньо-професійних програм, магістрів всіх форм навчання, спеціальностей та освітньо-професійних програм, освітній процес проводити в online режимі за всіма освітніми заходами.

3. Для здобувачів вищої освіти третього (наукового) рівня освітній процес за всіма освітньо-науковими програмами, спеціальностями та формами навчання проводиться в online режимі.

4. Для здобувачів вищої освіти денної форми навчання освітньо-професійної програми «Організація метеорологічного та геофізичного забезпечення ЗСУ» РВО бакалавр і магістр всіх курсів навчання освітній процес проводити виключно в аудиторному режимі.

5. Завідувачам кафедрами при організації освітнього процесу:

– на 1 та 2-му курсах при наявності викладачів, які можуть приймати участь у навчальному процесі тільки в online режимі, керуватися вимогами рішення ректорату від 16.01.2023 р. «Щодо роботи у весняному семестрі НПП, що знаходяться за межами України»;

– забезпечити до 15 березня 2023 р. розміщення в системі Е-навчання та/або на YouTube-каналі кафедри (викладача) повних циклів відеолекцій по дисциплінах, по яких проводяться освітні заходи у весняному семестрі 2022 – 2023 н.р.

 

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого проректора Сербова М.Г.


Ректор

Степаненко С.М.